Gülada'dan Datça İçin İki Başarılı Proje Daha

Gülada'dan Datça İçin İki Başarılı Proje Daha
Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, mahalli idareler seçimleri öncesinde Datça için hazırladığı projeleri ardı ardına açıklıyor. Başkan Adayı Gülada, Datça için hazırladığı son projelerini...

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada, mahalli idareler seçimleri öncesinde Datça için hazırladığı projeleri ardı ardına açıklıyor. Başkan Adayı Gülada, Datça için hazırladığı son projelerini paylaştı.

Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada seçim çalışmalarına, yaptığı ziyaretlerin yanı sıra Datça için hazırladığı başarılı projeleriyle de hız kesmeden devam ediyor. Başkan Adayı Gülada’nın, Datçalılar ile paylaştığı son projeleri arasında “Gazi Mustafa Kemal Gençlik Merkezi Ve Hayvan Rehabilitasyon Merkezi” yer alıyor. Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada söz konusu projelerini şu şekilde açıkladı; “Hayvanların yaşama haklarını korumak ve onlara daha donanımlı bir barınma ortamı sunma hedefini yaptığımız proje ile Veteriner İşleri Müdürlüğü, bünyesinde oluşturacağımız Geçici Hayvan Bakım Evi'nde hayvanların gereken bakım ve tedavi hizmetlerini üstleneceğiz. Merkezde ekipler tarafından özellikle sokakta yaşayan güçten düşmüş ve tedaviye ihtiyacı olan hayvanlar, tespit edilerek rehabilitasyon merkezine getirilerek, kısırlaştırılmakta, aşılama ve küpeleme işlemleri yapılacak. Ayrıca deri altlarına mikroçiple işaretler konulacak ve böylelikle takip edilebilecektir. Gereken tedavileri yapılan hayvanlar daha sonra doğal yaşam koşullarına geri bırakılacaktır.”

Gençlik merkezleri gençlerin sosyal kültürel sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarının ilgi istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek, topluma aktif vatandaşlar olarak katılmalarını sağlayan kurumlar olduğunu vurgulayan Cumhur İttifakı Datça Belediye Başkan Adayı Feyzullah Gülada; “Datça Taşlık Gölü Parkı'nı daha kaliteli bir sosyal mekan haline getirmek ve özellikle genç arkadaşlarımızın boş vakitlerini, kültür, sanat; zanaat aktiviteleri ve kaliteli sosyal ortamda geçirebilmeleri için ''Park rekreasyonu ve Gençlik Merkezi'' tasarımı projelendirdik. Mevcut park alanında, yeşil alan yoğunluğunu tespit edip, yeşil dokuya dokunmadan gençlik merkezimizi konumlandırdık. Doğa dostu yapı materyalleri ile çözeceğimiz Gençlik Merkezi'nde, gençlerimiz; Etüt ve eğitim merkezi, Sanat ve Zanaat atölyeleri, Açık sergi alanları, Kafe, Organizasyon merkezi, Seminer, toplantı ve masa tenisi, bowling salonu hizmetlerinden faydalanabilecek. Taşlık gölü ve çevreleyen parkın temizlik ve güvenlik kalitesi yükseltilecek. Ayrıca mevcut yeşil alan dokusu kuvvetlendirilip, daha kaliteli bir topografiye kavuşturulacak. Yeşil mimari ve Akdeniz dokusunu, çağdaş ve minimal bir yaklaşım ile tasarlayacağımız gençlik merkezimizde doğa dostu bir yaklaşım sergileyeceğiz.” Dedi.

Bu haber toplam 1865 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.