1 Hafta Önce Tanıştığı Kişi Tarafından S*lahla Vuruldu
Kasık bölgesinden yaralanan şahıs hastanede tedavi altına alınırken, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, Fevzioğlu Mahallesi Şehit Mehmet Erciyes Caddesi üzerinde bulunan müstakil bir evde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre M.Y. ile ismi henüz öğrenilemeyen şahıs arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine M.Y., tabancayla kasık bölgesinden vuruldu.
Yaralanan M.Y.’nin, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aramak yerine önce bir arkadaşına durumu bildirdiği, arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekiplerinin sevk edildiği öğrenildi. Sağlık ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralıyı ambulansla Kayseri Şehir Hastanesi’ne kaldırdı.
Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, olay sonrası kaçan şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.