14 Yaşındaki Kayıp Kızdan Korkutan Mesaj: “Ormanda Üşüyorum ve Açım”

14 Yaşındaki Kayıp Kızdan Korkutan Mesaj: “Ormanda Üşüyorum ve Açım”
Eskişehir’de dün sabah evinden ayrılan 14 yaşındaki Kevser Akan’dan yaklaşık bir gündür haber alınamazken, genç kızın bir arkadaşına gönderdiği mesaj ailesinin endişesini artırdı. Kayıp kızın bulunması için polis ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Edinilen bilgilere göre, Emek Mahallesi Asri Sokak’ta ailesiyle birlikte yaşayan Kevser Akan (14), dün sabah saat 07.30 sıralarında Mesleki Eğitim Merkezi (MESEM) Kuaförlük Okulu’na gitmek üzere evden çıktı. Gün içerisinde ailesiyle iletişimini sürdüren Akan, akşam saat 20.30’dan sonra evine dönmedi. Kızlarından haber alamayan aile, durumu İl Emniyet Müdürlüğü’ne bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. İhbarın ardından polis ekipleri tarafından arama çalışması başlatıldı.

“Ormanda üşüyorum ve açım” mesajı endişelendirdi

Kevser Akan’ın annesi Zekiye Akan, gün boyunca kızıyla irtibat halinde olduklarını belirterek, kızının kendisine eve döneceğini söylediğini aktardı. Ancak Akan’ın, bir arkadaşına gönderdiği mesajda, ormanlık bir alanda olduğunu belirterek “Üşüyorum ve açım, burada öleceğim. Annem, babam, polis, sabah anca cesedimi alırlar” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Telefonunun zaman zaman çevrimiçi göründüğünü belirten aile, polis ekiplerinin sinyal tespiti yaparak kızlarının yerini belirlemeye çalıştığını ifade etti. Daha önce benzer bir durum yaşanmadığını dile getiren anne Akan, büyük endişe yaşadıklarını söyledi.

Yetkililer, Kevser Akan’ı gören ya da yerini bilen vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bilgi vermelerini istedi. Arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Bu haber toplam 435 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.