17 Yaşındaki Genç Evdeki Kanepeyi Ateşe Vererek Yangın Çıkardı

17 Yaşındaki Genç Evdeki Kanepeyi Ateşe Vererek Yangın Çıkardı
Edirne’de 17 yaşındaki genç, evdeki kanepeyi ateşe vererek yangına neden oldu, 2 kişi dumandan etkilendi.

Edirne’nin Nişancıpaşa Mahallesi'nde, psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 17 yaşındaki E.Ö., evdeki kanepeyi ateşe vererek yangın çıkardı. Olayda E.Ö. ve babası N.B. dumandan etkilendi.

Yangın, Yıldız Köşk Sokak’taki bir apartmanın 5. katında meydana geldi. Dumanların yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirerek yardım istedi. İhbar üzerine polis, itfaiye, AFAD, doğalgaz ve elektrik onarım ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri, apartmanın 5. katına merdivenle ulaşarak yangına müdahale etti ve kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Dumandan etkilenen baba N.B., ambulansta ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edilirken, 17 yaşındaki E.Ö. de sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.