Karı Koca Evlerinde Ölü Bulundu
Olay, saat 14.30 sıralarında Zembilli Ali Efendi Mahallesi 762. Sokak’taki 11 katlı sitenin 3. katında meydana geldi. Çiftten haber alamayan çocuklarının 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine adrese sağlık, polis ve itfaiye ekipleri gönderildi.
Ekipler daireye girdiklerinde Namık ve Fatma Özcan’ı hareketsiz halde buldu. Bu sırada odada kimyasal madde kokusu fark edilmesi üzerine ekipler dışarı çıkarak AFAD’dan destek istedi. Özel kıyafet ve cihazlarla daireye giren AFAD ekipleri inceleme başlattı.
Kimyasal maddenin belirlenmesine yönelik çalışmalar sürerken bina tedbir amacıyla tahliye edildi. Risk nedeniyle Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri de ilk aşamada daireye giremedi. Havalandırılan dairede yarın sabah yeniden ölçüm yapılmasının ardından detaylı inceleme gerçekleştirileceği öğrenildi.
Öte yandan, daireye ilk giren sağlık, itfaiye ve polis ekiplerinde görevli personel de tedbir amacıyla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülerek kontrolden geçirildi.
Çiftin kesin ölüm nedeninin yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanması beklenirken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.