2 Çocuk Annesi Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

2 Çocuk Annesi Zehirlenerek Hayatını Kaybetti
Erzincan'da sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle zehirlenen iki çocuk annesi bir kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde Erzincan’ın Cumhuriyet Mahallesi 416. Sokak’ta meydana gelen olayda, müstakil evde yaşayan 67 yaşındaki Ahmet Güler ve 60 yaşındaki eşi Suna Güler, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi. Durumun fark edilmesinin ardından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine yönlendirildi.

Ekipler eve girdiklerinde, Ahmet ve Suna Güler'e ilk müdahaleyi yaparak, ikisini de Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ambulansla sevk etti.

Ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen, Suna Güler yaşamını yitirdi.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.