20 Yaşındaki Fatmanur Hayatını Kaybetti, Sürücü Kaçtı

20 Yaşındaki Fatmanur Hayatını Kaybetti, Sürücü Kaçtı
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde motosiklet ile otomobilin karıştığı kazada 20 yaşındaki Fatmanur Tuyji hayatını kaybetti. Çarpışmanın ardından genç kız metrelerce sürüklenirken, kazaya karışan diğer aracın sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza, Pamukkale ilçesi Akhan Mahallesi Cafer Sadık Abalıoğlu Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Fatmanur Tuyji’nin kullandığı 09 AON 026 plakalı motosiklet, henüz plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir araçla çarpıştı.

Çarpışmanın şiddetiyle motosikletten savrulan Tuyji metrelerce sürüklendi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde genç kızın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yeri inceleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Fatmanur Tuyji’nin cenazesi, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

Kameralar incelendi, kaçan sürücü aranıyor

Kazanın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan incelemelerde Tuyji’nin kullandığı motosikletin başka bir araçla çarpıştığı ve diğer araç sürücüsünün kazanın ardından olay yerinden uzaklaştığı tespit edildi.

Kaza nedeniyle bulvarda trafik bir süre tek şeritten sağlanırken, bölgede uzun araç kuyrukları oluştu. Polis ekipleri, kazaya karışarak olay yerinden kaçan sürücünün tespit edilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu haber toplam 382 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.