3 Köyde 8 Kişi Öld*rüldü, Şüpheli Her Yerde Aranıyor
Edinilen bilgilere göre saldırılar, Yukarıtandır köyünde başladı. Pompalı tüfekle yol üzerinde bulunan 3 kadına ateş açan şüpheli, ardından Ayazini köyüne geçti. Burada otomobil içerisinde bulunan 3 kişiyi vuran saldırgan, daha sonra Kıyır köyüne giderek bir araçtaki 2 kişiyi daha öldürdü.
İL MERKEZİNDE BİR KADIN DA AĞIR YARALANDI
Öte yandan, Afyonkarahisar merkez Osman Gazi Mahallesi’nde saat 15.30 sıralarında otomobil içerisinde tüfekle vurulan bir kadın ağır yaralandı. Saldırının aynı şüpheli tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
ŞÜPHELİ KÜTAHYA İSTİKAMETİNE KAÇTI
Güvenlik güçleri tarafından kimliği belirlenen şüphelinin fotoğrafı emniyet ve jandarma birimlerine dağıtıldı. Kırmızı renkli hafif ticari araçla Kütahya istikametine kaçtığı belirlenen saldırganın yakalanması için çevre illerde de önlemler artırıldı.
Afyonkarahisar, Kütahya ve Eskişehir güzergâhlarında yollar ve kontrol noktalarında arama çalışmaları sürerken, ekiplerin çelik yeleklerle görev yaptığı bildirildi. Hayatını kaybeden 8 kişinin kimliklerinin belirlenmesine yönelik çalışmalar da devam ediyor.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.