8 Aylık Hamile Eşini Pompalı Tüf*kle Vurdu: Ardından Kendine Ateş Etti

8 Aylık Hamile Eşini Pompalı Tüf*kle Vurdu: Ardından Kendine Ateş Etti
Yalova’da 8 aylık hamile eşi Sultan Pelit D.’yi pompalı tüfekle vuran Muhammed D., ardından aynı silahla kendisini de yaraladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan genç kadın, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Olay, Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Muhammed D. ile 8 aylık hamile eşi Sultan Pelit D. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından Muhammed D., pompalı tüfeğiyle eşine ateş etti.

Ağır yaralanan Sultan Pelit D. kanlar içerisinde yere yığılırken, Muhammed D.’nin daha sonra aynı silahla kendisine de ateş ettiği öğrenildi.

Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı çift, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

8 aylık hamile kadın kurtarılamadı

Hastanede ameliyata alınan Sultan Pelit D., doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti. Eşini vurduktan sonra silahla kendisini de yaralayan Muhammed D.’nin ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü ve sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.

Olayın neden yaşandığının belirlenmesi için polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu haber toplam 249 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.