8 Yaşındaki Çocuk Otomobilin Altında Kaldı, Mahalle Seferber Oldu
Olay, saat 17.35 sıralarında Halman Sokak’ta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, bir kadın sürücünün idaresindeki otomobil, tramvay yolundan karşıya geçmeye çalışan F.N. (8) isimli çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle aracın altına giren çocuk için çevredeki vatandaşlar seferber oldu. Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi.
Vatandaşlar, aracı kaldırarak küçük F.N.’yi sıkıştığı yerden çıkardı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan çocuk, daha sonra Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Sağ kolunda kırık şüphesi bulunduğu belirtilen çocuğun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, kazanın ardından yaşanan panik anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde vatandaşların, küçük çocuğu kurtarmak için gösterdiği çaba dikkat çekti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.