Babaları Tarafından Öldürülen Kardeşlerin Karneleri Sıralarına Çiçeklerle Bırakıldı
Adana’da babaları tarafından öldürülen Ada ve Mert kardeşlerin karneleri, çiçeklerle birlikte sınıflarındaki sıralarına bırakıldı.
Olay, akşam saatlerinde merkez Sarıçam ilçesine bağlı Boynuyoğun Mahallesi’ndeki bir villada meydana geldi. İddiaya göre, Sergen A. (34) ile bir süre önce evi terk eden eşi G.A. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Eşinin eve dönmemesi üzerine cinnet geçirdiği öne sürülen Sergen A., tabanca ile çocukları Ada (8) ve Mert’i (6) vurdu. Ardından aynı silahla intihar etti.
Silah seslerini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, baba ve iki çocuğun hayatını kaybettiğini belirledi. Acı haberi alan G.A. ve aile yakınları olay yerine gelirken, bazı yakınların Sergen A.’ya ait otomobili kundakladığı öğrenildi.
Olay yeri incelemesinin ardından baba ve çocukların cenazeleri, otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Karneleri Sıralarında Kaldı
Öte yandan Seyhan ilçesindeki Hayriye Kemal Kusun İlkokulu’nda 2. sınıf öğrencisi olan Ada ile anasınıfına giden Mert’in karneleri, öğretmenleri tarafından çiçeklerle birlikte sıralarına bırakıldı. Yaşanan olay nedeniyle birçok velinin çocuklarını okula göndermediği öğrenilirken, iki kardeşin karnelerinin iyi olduğu görüldü.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.