Boşanma Aşamasındaki Çiftin Öldürülmesiyle İlgili 3 Tutuklama
Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde boşanma aşamasındaki bir çiftin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 3 şüpheli tutuklandı.
Olay, Ayvacık ilçesi Fatih Mahallesi Edremit Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ayvacık’taki Yediemin Otoparkı’nda Recep Ş. (46) ile Barış Tekebaş (26) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Recep Ş., silahla Barış Tekebaş’a ve boşanma aşamasında olduğu eşi Duygu Tekebaş’a (26) ateş etti.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Barış Tekebaş ile Duygu Tekebaş’ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli Recep Ş. ile M.D. ve B.S. emniyet ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Recep Ş. “kasten öldürme” suçundan, M.D. ve B.S. ise “yardım ve yataklık” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.