Büyükşehir Belediyesi Soruşturmasında 3 Tahliye

Büyükşehir Belediyesi Soruşturmasında 3 Tahliye
Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik "rüşvet" ve "yolsuzluk" soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek ile H.T.A. ve S.E., yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliye edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında son ifadeleri alınan tutuklu şüphelilerden Muhittin Böcek’in gelini Zuhal Böcek ile H.T.A. ve S.E. hakkında, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol uygulanarak bugün tahliye kararı verildi.
Muhittin Böcek’in oğlu Gökhan Böcek ile 2024 yılında evlenen Zuhal Böcek, 27 Temmuz sabahı Antalya’dan uçakla gittiği İstanbul Havalimanı’nda gözaltına alınmış, savcılıktaki işlemlerinin ardından "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerinin aklanması" suçlamasıyla tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilmiş ve 31 Temmuz tarihinde tutuklanmıştı.

Bu haber toplam 152 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.