CHP adaylarını açıklıyor! Adana, Hatay, Afyon ve Aydın adayları belli oldu

CHP adaylarını açıklıyor! Adana, Hatay, Afyon ve Aydın adayları belli oldu
CHP MYK toplantısının ardından yerel seçimler için Adana’da aday gösterilen isim Zeydan Karalar, Hatay'da Lütfü Savaş, Afyon'da Burcu Köksal, Aydın'da ise Özlem Çerçioğlu oldu.

CHP'nin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında yerel seçimlerde aday olacak isimlerin büyük kısmının netleşmesi bekleniyordu. Merak edilen büyükşehirlerden Adana'da kimin aday olduğu ortaya çıktı.

ADANA'NIN ADAYI ZEYDAN KARALAR

TV100'ün haberine göre, Adana'da aday gösterilen isim Parti Meclisi'ne bildirildi. Buna göre Adana'da aday yeniden Zeydan Karalar olarak belirlendi. Karalar, ismi PM'den de onay alırsa 31 Mart’ta CHP'nin büyükşehir belediye başkan adayı olarak seçime girmesi netleşecek.

ADANA İLÇELERİNDE DE ADAYLAR BELİRLENİYOR

Öte yandan CHP'nin Adana'da Ceyhan İlçesi'nde Kadir Aydar, Pozantı'da Şenol Eroğlu, Saimbeyli'de İsmail Durmaz, Tufanbeyli'de Ahmet Aktürk isminde karar kılındı. Bu isimler de PM'de netleşecek.

HATAY ADAYI LÜTFÜ SAVAŞ

CHP'nin Hatay adayı ise Lütfü Savaş olduğu öğrenildi.

AFYON VE AYDIN ADAYI AÇIKLANDI

CHP'nin Afyon adayı Burcu Köksal, Aydın adayı ise Özlem Çerçioğlu oldu.

Bu haber toplam 853 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.