Çöken Apartmanda Hayatını Kaybeden Babadan Geriye O Sözler Kaldı

Çöken Apartmanda Hayatını Kaybeden Babadan Geriye O Sözler Kaldı
Gebze’de çöken apartmanda hayatını kaybeden Bilir ailesinden geriye, babanın kombi tamir ederken söylediği “Kısmet diyelim biz buna” sözü ve tebessümü kaldı.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde yaşanan acı olayda, Arslan Apartmanı sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Binada bulunan Bilir ailesinden Levent Bilir (44), eşi Emine Bilir (37) ve çocukları Muhammed Emir (12) ile Hayrunnisa (14) hayatını kaybetti. Facianın tek sağ kurtulanı ise ailenin en büyük kızı Dilara Bilir (18) oldu.

Gerçek gündem sitesinde yer alan habere göre, Levent Bilir’in Gebze ve çevresinde kombi tamirciliği yaptığı öğrenildi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, Bilir’in bir kombiyi tamir ederken gülümseyerek “Kısmet diyelim biz buna” sözünü söylediği görülüyor. Videoda, çekimi yapan kişinin “Gebze ve civarında kombi arızası olursa Levent abiye ulaşın, işinde iyidir” sözleri de dikkat çekiyor.

Facia, bölge halkı ve Türkiye genelinde büyük üzüntüye yol açtı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Kaynak:Gerçek Gündem

Bu haber toplam 123 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.