Feci Kaza: Bir aile yok oldu!
Balıkesir'de meydana gelen korkunç trafik kazasında, Bigadiç ile Sındırgı ilçelerini bağlayan karayolunda kafa kafaya çarpışan bir tır ve otomobilde bulunan bir aile hayatını kaybetti. Olay, yağışlı hava koşullarında gerçekleşti.
Kaza, M.G. idaresindeki tır ile otomobilin çarpışması sonucu meydana geldi. Kaza sonucunda Dursun Karataş (48), eşi Zeynep Karataş (51) ve Cemile Karataş (77) yaşamlarını yitirdi. Olay yerinde yaşanan trajedi nedeniyle karayolu ulaşıma kapatılırken, tır sürücüsü M.G. ise gözaltına alındı.
Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, Bigadiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kütahya'nın Simav ilçesinden yola çıkan Karataş ailesinin feci kaza sonucunda yaşamını yitirdiği belirlendi. Kazayla ilgili detaylı inceleme ise devam ediyor.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.