Gece Yarısı Evine Pencereden Girdi: Emniyet Harekete Geçti

Gece Yarısı Evine Pencereden Girdi: Emniyet Harekete Geçti
Bartın’da gece saatlerinde yaşanan ilginç bir olay, mahallede kısa süreli paniğe yol açtı.

Kemerköprü Mahallesi Ahçeloğlu Sokak’ta oturan ve kimliği açıklanmayan bir genç, anahtarını evde unuttuğunu fark edince zemin kattaki dairesine pencereden girerek içeriye ulaşmaya çalıştı.

O sırada yoldan aracıyla geçen bir vatandaş, gencin hareketlerinden şüphelenerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarda, söz konusu kişinin hırsız olabileceği ifade edilince bölgeye çok sayıda polis ve bekçi ekibi sevk edildi.

Kısa sürede adrese ulaşan ekipler, kapıyı çalarak ev sakinleriyle görüştü. Kapıyı açan gençler, ihbara konu olan evde yaşadıklarını ve anahtarı içeride unuttukları için pencereden girdiklerini anlattı. Yapılan kontrollerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmezken, komşuların da durumu doğrulaması üzerine ekipler normale döndü.

Yaşanan olay, mahallede kısa süreli hareketliliğe neden olurken, gerçeğin anlaşılmasıyla birlikte herkes rahat bir nefes aldı.

Bu haber toplam 91 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.