Gizemli Ölüm: Silahlı Saldırıyla Bağlantısı mı Var? Polis Evde Ceset Buldu

Gizemli Ölüm: Silahlı Saldırıyla Bağlantısı mı Var? Polis Evde Ceset Buldu
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir evde silahla vurulmuş bir erkek cesedi bulundu. İkizçay Mahallesi’nde bir evin giriş kısmında kan lekeleri gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Edinilen bilgilere göre, 18035. Sokak’taki evin kapısı itfaiye ekiplerince açıldı. İçeri giren ekipler, yerde hareketsiz yatan bir erkek buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, şahsın silahla vurularak yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay yeri polis tarafından güvenlik çemberine alınırken, Edremit Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlattı. Hayatını kaybeden kişinin cansız bedeni, otopsi işlemleri için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Henüz kimliği açıklanmayan şahsın ölümünün, dün ilçede yaşanan ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 2’si polis 7 kişinin de yaralandığı silahlı saldırıyla bağlantısının bulunup bulunmadığı araştırılıyor.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.