Gürültü Tartışması Şiddete Dönüştü: Ev Basıp Hamile Kadın Darbettiler

Gürültü Tartışması Şiddete Dönüştü: Ev Basıp Hamile Kadın Darbettiler
İstanbul’un Esenyurt ilçesinde komşular arasında gürültü iddiasıyla başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Karşılıklı akrabaların dahil olduğu olayda 1 kişi bıçakla yaralandı, yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde gürültü nedeniyle çıkan tartışma, karşılıklı saldırıların yaşandığı şiddetli bir kavgaya dönüştü. Olayda hamile bir kadın darbedilirken, 1 kişi de bıçakla yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, daha önce aralarında tartışma yaşanan iki aile, gürültü meselesi yüzünden yeniden karşı karşıya geldi. Taraflardan biri, akrabalarını çağırarak yaklaşık 10 kişilik bir grupla komşusunun evini bastı. Eve giren şahıslar, komşularını ve hamile eşini darp etti.

Saldırganların olay yerinden ayrılmasının ardından bu kez darbedilen kişi yakınlarını çağırdı. Sokak ortasında yeniden başlayan kavgada taraflar taş ve sopalarla birbirine saldırırken, araya girmek isteyen mahalle sakinlerine de aldırış edilmedi. Yaşanan arbede sırasında 1 kişi bıçakla yaralandı.

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle kavga son bulurken, yaşananlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber toplam 28 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.