İki arkadaştan biri ölü, diğeri ise bilinci kapalı halde bulundu

İki arkadaştan biri ölü, diğeri ise bilinci kapalı halde bulundu
Afyonkarahisar'da evsiz oldukları belirtilen 2 şahıstan biri, kaldıkları metruk evde ölü bulundu. Diğeri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, Afyonkarahisar'da kent merkezi Fakıpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Mahallede yaşayan vatandaşlar, metruk bir binada hareketsiz yatan 2 kişiyi görünce durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Servis ve polis ekipleri sevk edildi.

Bölgeye gelen ekipler, A.S. (54) isimli şahsın hayatını kaybettiğini, Ş.S. (58) isimli şahsın ise bilincinin kapalı olduğunu belirledi. Ş.S., ambulansla hastaneye kaldırıldı. A.S.'nin cansız bedeni ise yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga götürüldü.

Polis ekipleri, olay yerinde ve çevrede inceleme yaptı. Yapılan incelemede, A.S. ve Ş.S.'nin metruk binada birlikte yaşadıkları ve alkollü oldukları tespit edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 566 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.