Kalemleri Sustu, Sesleri Sonsuza Ulaştı : Depremde Hayatını Kaybeden Gazeteciler Anıldı

Kalemleri Sustu, Sesleri Sonsuza Ulaştı : Depremde Hayatını Kaybeden Gazeteciler Anıldı
6 Şubat depremlerinde Adıyaman'da hayatını kaybeden gazeteciler, mezarları başında anıldı.

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden 14 basın mensubu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde unutulmadı. Köşe yazarı, muhabir, dizgici ve gazete sahibi gibi farklı görevlerdeki gazetecilerin mezarları ziyaret edilerek Yasin’i Şerif okunup dua edildi.

İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde, depremde kaybettiğimiz meslektaşlarımızı mezarları başında anıyoruz. Onları her zaman kalbimizde taşıyoruz, unutmadık ve unutmuyoruz. O gün, asrın felaketinin yanında bir de meslektaşlarımızı kaybetmenin acısını yaşadık. 10 Ocak’a buruk bir şekilde giriyoruz," şeklinde konuştu.

Hayatını kaybeden gazetecilerin arkadaşları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü büyük üzüntü içinde geçirdiklerini belirtti.

Kaynak:İHA

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.