Eğitim-Bir-Sen Muğla’da Delege Seçimleri Başladı
14
Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubesi’nde olağan genel kurul hazırlıkları kapsamında delege seçimleri başladı. Seçimlerin şeffaf, katılımcı ve demokratik bir anlayışla sürdürüldüğünü belirten Şube Başkanı Önder Uçak, süreçte görev alan sandık görevlilerine teşekkür etti.
24
Delege adaylarına başarı dileklerini ileten Uçak, tüm üyeleri oy kullanmaya çağırdı. Uçak, seçimlerin teşkilat, üyeler ve eğitim camiası açısından hayırlı olmasını temenni etti.
34
Uçak yaptığı açıklamada, “Eğitim-Bir-Sen Muğla Şubemizin Şube Olağan Genel Kurulu sürecinde gerçekleştirilen delege seçimlerimiz, ‘Haydi Bismillah’ diyerek başladı. Şeffaf, katılımcı ve demokratik bir anlayışla yürüttüğümüz seçimlerimizde görev alan sandık görevlisi arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, tüm delege adaylarımıza başarılar diliyorum. Tüm üyelerimizi sandığa davet ediyor, teşkilatımızın iradesine katkı sunmaya çağırıyorum. Seçimlerimizin teşkilatımıza, üyelerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
44
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.