Kayıp İhbarının Ardından Gerçek: Babasını Parçalayıp Tuvalete Gömdü
Edinilen bilgilere göre, Ö.A. (25), babası Yusuf Ayan’dan (55) yaklaşık bir gündür haber alamadığını belirterek jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İhbar üzerine Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde soruşturma başlatılırken, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bölgede geniş çaplı arama ve inceleme çalışması gerçekleştirdi.
Soruşturma kapsamında kayıp ihbarında bulunan Ö.A. ile olayla bağlantısı olabileceği değerlendirilen kişilerin ifadeleri alındı. Yapılan görüşmeler sırasında Ö.A.’nın ifadelerinde çelişkiler tespit edilmesi üzerine ekipler çalışmalarını şüphelinin yaşadığı ev ve çevresinde yoğunlaştırdı.
Jandarma ekiplerinin evin eklentisinde bulunan tuvalette yaptığı aramada, Yusuf Ayan’ın cansız bedenine ait parçalar bulundu. İlk incelemelerde Ayan’ın öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrıldığı ve tuvalete gömüldüğü belirlendi.
Olayın ardından Ö.A.’nın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alınırken, kimliği tespit edilen bir şüphelinin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasının ardından Yusuf Ayan’ın cansız bedenine ait parçalar, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmanın tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürüldüğü bildirildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.