KAYIP ÖĞRETMENDEN KÖTÜ HABER
Erzurum’un Aşkale ilçesinde kaybolan öğretmen Sabit Bülbül’ün bulunması için başlatılan yoğun arama çalışmaları iki gün sonra sonuç verdi. Cuma günü kaybolan Bülbül’ün otomobili, Aşkale ilçesinin Karasu Mahallesi yakınlarında terk edilmiş olarak bulundu.
Cep telefonunun son sinyal verdiği yerin de burası olması üzerine, jandarma ve Erzurum AFAD ekiplerinin yanı sıra dalgıç ekipleri de bölgeye sevk edilerek aramalara katıldı.
Soğuk ve zorlu hava koşullarında sürdürülen aramalar, Karasu köyü ile HES göleti arasındaki 4 kilometrelik nehir boyunca devam etti.
Saat 14.45 sıralarında dalgıçlar, öğretmen Sabit Bülbül’ün cansız bedenine Karasu’da ulaştı. Sabit Bülbül, Yakutiye ilçesindeki bir imam-hatip ortaokulunda müdür yardımcısı ve matematik öğretmeni olarak görev yapıyordu. 2 çocuk babası olan Bülbül, cuma gününden itibaren kayıptı.
Kaynak:İHA
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.