Kelebekler Vadisi'nde Yaşanan Ölümün Sırrı Çözüldü!

Kelebekler Vadisi'nde Yaşanan Ölümün Sırrı Çözüldü!
Muğla'nın Fethiye İlçesinde yaşanan olayda, Gülsimay Yılmaz 4 Ağustos 2024'te Kelebekler Vadisi’nde başına düşen taş parçası nedeniyle yaşamını yitirmişti. Beş ay sonra açıklanan otopsi raporu, genç kızın ölümünün başına düşen kaya parçasından kaynaklandığını doğruladı.

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesinde yaşanan olayda, 22 yaşındaki Gülsimay Yılmaz’ın ölümünün şüpheli bulunması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında otopsi raporu hazırlandı. Odatv, görgü tanıklarının ifadelerine dayalı olarak, Yılmaz’ın yüksekten düşmediğini, bir kaya parçasının kafasına isabet etmesi sonucu hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Hazırlanan otopsi raporu, bu bilgileri doğruladı ve genç kızın Kelebekler Vadisi kanyonunda gezerken başına düşen taş parçası nedeniyle hayatını kaybettiği belirtildi. 

Gülsimay Yılmaz’ın ablası Serenay Ekrem, kardeşinin ölümünden duyduğu acıyı dile getirirken, Kelebekler Vadisi’ne girişte ziyaretçilerden ücret alındığını ancak olası kazalar için gerekli tedbirlerin alınmadığını vurguladı. Ekrem, kardeşinin ölümüne neden olan sorumluların cezalandırılması için şikâyetçi olacağını belirtti.

Kaynak:ODATV

Bu haber toplam 574 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.