Korkunç Kaza: İş Makinesi Operatörü Enkaz Altında Kaldı

Korkunç Kaza: İş Makinesi Operatörü Enkaz Altında Kaldı
Uşak'ta, Köme Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan 4 katlı eski Belediye İş Hanı'nın yıkımı sırasında korkunç bir kaza meydana geldi. Yıkım çalışmaları sırasında binanın bir bölümü, iş makinesinin üzerine çöktü. Kazada, iş makinesinin operatörü enkaz altında kaldı.

Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi), itfaiye ve polis ekipleri, derhal kurtarma çalışmalarına başladı. Enkaz altında kalan operatöre ulaşmak için yoğun çaba sarf ediliyor.

A A 20250105 36667573 36667569 U S A K T A B I N A Y I K I M S I R A S I N D A I S M A K I N E S I N I N U Z E R I N E C O K T U-1

Yetkililer, enkaz kaldırma ve kurtarma çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğünü ve operatöre en kısa sürede ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:ANADOLU AJANSI

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.