Motorlu Bisiklet Refüje Çarpıp Takla Attı: Anne Ağır Yaralı, 5 Yaşındaki Kızı Hastanede
Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motorlu bisiklet refüj bordürüne çarparak takla attı. Kazada anne ve kızı yaralanırken, olay anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Kaza, Manavgat ilçesi Milli Egemenlik Mahallesi Sarılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Sarılar istikametinden ilçe merkezine doğru seyir halinde olan Nazire B. İ. yönetimindeki 65 ACR 974 plakalı motorlu bisiklet, sokak kesişimine geldiği sırada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjde bulunan bordür taşlarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle motorlu bisiklet devrilerek takla attı.
Kazada sürücü Nazire B. İ. ile arkasında yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki kızı Arya A. İ. yaralandı. Anne ve kızının yardımına çevredeki vatandaşlar koşarken, durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı anne ve kızı Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Müdahale sırasında küçük kızın acı nedeniyle attığı çığlıklar çevredekilerin yüreğini sızlattı. Hayati tehlikesi bulunan Nazire B. İ., Manavgat Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde yer bulunamaması nedeniyle ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye sevk edildi.
Öte yandan kazaya tanıklık eden ve anne ile kızına ilk müdahaleyi yapan bir vatandaş, “Buraya dönecekti vazgeçti, ardından kaldırıma vurdu. Araç kadının üzerindeydi, koştuk hemen üzerinden kaldırdık. Sonra ambulansı aradık” sözleriyle yaşananları anlattı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.