Otomobil Sulama Kanalına Devrildi: Anne ve Oğlu Hayatını Kaybetti
Kaza, sabah saatlerinde Yüreğir ilçesine bağlı Abdioğlu Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil kontrolden çıkarak sulama kanalına düştü. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kanal içerisindeki araçtan çıkarılan Makbule T. ile oğlu Mehmet T.’nin boğulma tehlikesi geçirdiği, bilincinin kapalı olduğu ve kalplerinin durduğu belirlendi. Sağlık ve itfaiye ekipleri tarafından olay yerinde uzun süre kalp masajı uygulanan anne ve oğulun kalbi yeniden çalıştırıldı.
Ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Makbule T. ile 12 yaşındaki Mehmet T., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Anne ve oğlunun cenazesi, otopsi işlemleri için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.
Öte yandan, ekiplerin olay yerinde anne ve oğluna dakikalarca kalp masajı yaptığı anlar çevrede bulunanlar tarafından görüntülendi. Kazanın kesin nedeninin belirlenmesi için olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.