Otomobil Yaya Geçidindeki Vatandaşlara Çarptı, 3 Ölü 3 Yaralı: Hayatını Kaybedenlerin İsimleri Belli Oldu

Mersin Akdeniz’de meydana gelen trafik kazasında, yaya geçidinde bekleyen vatandaşlara otomobil çarptı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı. Kazaya karışan sürücü gözaltına alındı.

Mersin’in Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki Bekirde Kavşağı’nda 2 Şubat 2026 akşamı yaşanan kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, yaya geçidinde karşıya geçmek için refüjde bekleyen vatandaşlara, 33 ATE 039 plakalı otomobil çarptı. Kazada olay yerinde hayatını kaybedenler Zehra Serdil Atak (18) ve Kübra Güney (15) olurken, hastanede tedaviye alınan Büşra Güney (15) yaşamını yitirdi.

Kazadan yaralı olarak kurtulan Burkan Acar (21), Yunus Bagi (35) ve Necla Öztürk (15) ise çeşitli hastanelerde tedavi altında bulunuyor.

Otomobilin sürücüsü M.K. (25) isimli kadın gözaltına alınırken, olayla ilgili adli işlemler sürüyor.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamada, “İlimiz Akdeniz ilçesi Bekirde Kavşağı ışıklarında 02.02.2026 tarihinde saat 20.45 sıralarında bir aracın başka bir aracı sollamaya çalışırken yaya geçidinde bulunan vatandaşlarımıza çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 3 vatandaşımız ise yaralanmıştır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bu haber toplam 236 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.