Polisin “Dur” İhtarına Uymayan Araç Faciaya Neden Oldu: 7 Yaralı
Olay, Sur ilçesi Terkan Caddesi üzerinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 21 AGD 664 plakalı araç, Silvan yolu üzerindeki polis kontrol noktasında ekiplerin “dur” ihtarını hiçe sayarak kaçtı. Kaçan aracı durdurmak isteyen polis ekipleri, takibe başladı.
Takip sırasında söz konusu araç, iki farklı polis aracına çarparak kaçışını sürdürdü. Kovalamaca, Terkan Caddesi’nde faciayla sonuçlandı. Kaçan otomobil, karşı yönden gelen ve içinde 4 kişilik bir ailenin bulunduğu 34 DPR 01 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı.
Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da hurdaya dönerken, olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Yaralanan 7 kişi, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Yapılan incelemede, polisten kaçan araçta uyuşturucu madde bulunduğu tespit edildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.