Promosyonda Rekor Rakam: Emniyet Personeline 100 Bin TL Ödeme Yapılacak
Yayınlanma:
Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) merkez ve taşra teşkilatlarında görevli personelin 2025–2028 yıllarını kapsayan maaş ve ücret ödemelerine ilişkin banka promosyon ihalesi, 21 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirildi. İhaleye Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. ile Türkiye İş Bankası A.Ş. katıldı.
İhale Komisyonu, en yüksek teklifleri sunan iki bankadan tekliflerini güncellemelerini istedi. Bu çağrı üzerine VakıfBank 90.000 TL’lik teklifini sabit tuttu, Türkiye İş Bankası ise teklifini 100.000 TL’ye yükseltti.
Süreci yakından takip eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da desteğiyle yapılan değerlendirme sonucunda, Emniyet Genel Müdürlüğü İhale Komisyonu, Türkiye İş Bankası’nın sunduğu 100.000 TL’lik teklifi uygun bularak kabul etti.
Böylece, Emniyet personeline kişi başına 100.000 TL tutarında banka promosyon ödemesi yapılması kararlaştırıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü, ihaleye katılan tüm bankalara teşekkür ederek, alınan kararın teşkilat mensuplarına hayırlı olmasını diledi.
Bu haber toplam 51 defa okunmuştur
Gündem
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.