Şantiyede Silahlı Saldırı: Annesini Yaraladı, İş Arkadaşını Öldürdü

Şantiyede Silahlı Saldırı: Annesini Yaraladı, İş Arkadaşını Öldürdü
Adana’nın Ceyhan ilçesinde 23 yaşındaki Süleyman K., annesinin çalıştığı şantiyeye giderek tartıştığı annesini silahla yaralayıp, iş arkadaşını öldürdü. Olay sonrası kaçan şüpheli jandarma ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde meydana gelen olayda, annesinin çalıştığı şantiyeye giden 23 yaşındaki Süleyman K., tartışma yaşadığı annesi ve iş arkadaşına silahla ateş etti.

Olay, Yalak Mahallesi’ndeki bir şantiyede meydana geldi. İddiaya göre, Süleyman K. (23), annesi Cevriye K.’nin (49) çalıştığı yemekhaneye geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışmada Süleyman K., yanında getirdiği tabancayla annesi ve onun iş arkadaşı Şemsettin Atmaca’ya (57) ateş etti.

Kurşunların hedefi olan Şemsettin Atmaca, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ceyhan Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Yaralanan anne Cevriye K. ise aynı hastanede tedavi altına alındı.

Olayın ardından bölgeden kaçan şüpheli, jandarma ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Bu haber toplam 131 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.