Varilde Ölü Bulunan Eski Muhtar Olayında Yeni Detaylar

Varilde Ölü Bulunan Eski Muhtar Olayında Yeni Detaylar
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde varil içerisinde ölü bulunan eski muhtar Sadık Savurtaş’ın, dengesini kaybederek düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor.

20251217aw601005-3

Eseler Mahallesi’nin eski muhtarı olduğu öğrenilen 64 yaşındaki Sadık Savurtaş’tan, dün saat 16.00’dan itibaren haber alamayan yakınları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, mahalle sakinlerinin de katılımıyla arama çalışması başlattı. Çalışmalar sonucunda Savurtaş’ın cansız bedeni, saat 20.00 sıralarında kendisine ait fındık bahçesinde bulunan su varilinin içinde bulundu.

Olay yerinde cumhuriyet savcısı ve jandarma ekipleri tarafından inceleme yapıldı. Daha önce bir böbreğinin alındığı ve sağlık sorunları bulunduğu öğrenilen Savurtaş’ın, fenalaşarak ya da dengesini kaybederek su variline düştüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Herhangi bir husumetlisinin bulunmadığı belirtilirken, Savurtaş’ın vefatı ilk değerlendirmelere göre “normal ölüm” olarak kayıtlara geçti.

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.