Yağmur Faciaya Dönüştü: Aynı Arabada Can Verdiler

Yağmur Faciaya Dönüştü: Aynı Arabada Can Verdiler
Kütahya'da sağanak yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil istinat duvarına çarptı. Feci kazada araçta bulunan yaşlı çift hayatını kaybetti.

Kütahya’da etkili olan yağışlı hava faciayı da beraberinde getirdi. Kayganlaşan yolda kaza yapan bir araçtaki karı kocadan acı haber geldi.

Otomobil İstinat Duvarına Çarptı

Tavşanlı ilçesinden Emet istikametine gitmekte olan Durali Dur yönetimindeki 43 KR 173 plakalı otomobil, Sülye köyü mevkiinde aşırı sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetinden çıktı. Önce şarampole giren otomobil daha sonra istinat duvarına çarptı.

Kazadan Acı Haber

İhbar üzerine kaza mahalline sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kazada araçta bulunan Dudu Dur (67) olay yerinde hayatını kaybederken şoför eşi Durali Dur (67) araçta sıkıştı.

Sürücü de Kurtarılamadı

Yaralı sürücü Emet Belediyesi İtfaiye kurtarma ekibinin yoğun uğraşları sonucu araçtan çıkarılmasının ardından sevk edildiği Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesinde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 328 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.