Yol Kenarında Ölüme Terk Edilmişti: Polis Hayatını Kaybetti
Olay, 2 gün önce Palu ilçesi Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. Palu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 34 yaşındaki polis memuru Mert Ozan Şindi, yol kenarında ağır yaralı ve bilinci kapalı halde bulundu.
İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi Palu Devlet Hastanesi’nde yapılan Şindi, durumunun ağır olması nedeniyle Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Ancak polis memuru, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Jandarma ekipleri iz sürdü
Şindi’nin ölümüne ilişkin olayın aydınlatılması amacıyla jandarma ekipleri tarafından kapsamlı çalışma başlatıldı. Olay yerinde yapılan incelemede tampon, far ve dikiz aynası gibi araç parçaları bulundu.
Parçalar üzerinden yapılan araştırmada, kazaya karışarak olay yerinden kaçan aracın marka ve modeli belirlendi. Bunun üzerine KGYS kayıtları geriye dönük olarak incelendi ve 23 AAF 965 plakalı araç tespit edildi.
Ekipler, söz konusu aracın Kovancılar ilçesi Kapıaçmaz Mahallesi’nde bir ikametin önünde park halinde olduğunu belirledi. Araçta yapılan incelemede sağ ön far, tampon ve dikiz aynasında hasar olduğu tespit edildi.
Aracın sahibi F.U. (58) jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli F.U., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.