HAVA GRUBU BURÇLARI

HAVA GRUBU BURÇLARI
Bugün haftalık burç yorumlarından hava grubu burçları sizlerle

Herkese merhabalar; bu haftaya 28 Ekim gecesi gerçekleşen Boğa burcundaki Kanlı Ay tutulmasının etkisiyle girdik, bu nedenle önceliğim sizlere bu tutulmanın etkilerini anlatmak oldu. Hem bu haftanın hem de önümüzdeki 3-6 aylık sürecin tutulmaya dair gündemleri, burç gruplarına göre yazının devamında sizlerle olacak ancak belirtmek isterim ki, herkesin doğum haritası tamamen kendisine özeldir haliyle her gökyüzü olayı kişiyi daha farklı şekillerde de etkileyebilmektedir. Keyifli okumalar diliyorum.

Tutulmaya ve genel gökyüzü etkilerine dair bilgi edinmek veya bireysel danışmanlıkla ilgili bilgi almak isterseniz Instagram’da @hzdanismanlik sayfamıza bekleriz. Merve Yıldırım

Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler burçları; Tutulma sizi bilinçaltı ve rüyalar alanından özellikle etkilediği için rüyalarınızda artış yaşanmış olabilir; ek olarak bir süredir bastırdığınız duygu ve düşünceleriniz açığa çıkmak isteyecektir. Kendinizle kalmak, yalnız zaman geçirmek isteyebilir; bunu yapamadığınız takdirde huzursuz hissedebilirsiniz. Tutulma size bilinçaltında arınma ve dönüşüm vaat ediyor.

Sevgili Terazi ve Yükselen Teraziler; Boğada yaşanan tutulma sizlere hayatınızda krizli olarak gördüğünüz pek çok konunun çözümünü bulabileceğiniz bir zaman dilimi getiriyor. Maddi manevi sorun olarak gördüğünüz durumlar, ilişkiler, işler sonlanmaya gidebilir. Kendinizde dönüşümler, bakış açılarınızda değişiklikler yaşayabilirsiniz. Alacak-verecek gündemleriniz, para alışverişleriniz olabilir.

Sevgili Kova ve Yükselen Kova burçları; Son iki yılda büyük oranda zorlanan sizlere kısa bir dinlenme dönemi sunan tutulma evresi; sonrası için enerji toplamanızı tavsiye ediyor. Bu dönemde daha çok aileniz veya yaşam alanınızla ilgilenmek isteyebilir; vaktinizi ve enerjinizi buralara harcayabilirsiniz. Yatırım yapmak isteyebilirsiniz; hisse, ev, arsa veya araç alma-satma gündemleriniz olabilir.

DEVAMI İÇİN TAKİPTE KALIN..

Bu haber toplam 344 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.