“Hayat Namazla güzeldir

“Hayat Namazla güzeldir
Seydikemer İmam Hatip Ortaokulunda eğitim öğretim yılı başından itibaren uygulanan “HAYAT NAMAZLA GÜZELDİR…”projesi yapılan ödül töreni ile taçlandırıldı.İlçe müftüsü Zekeriya BÜLBÜL, ilçe vaizi Mustafa ÜNAL,...

Seydikemer İmam Hatip Ortaokulunda eğitim öğretim yılı başından itibaren uygulanan “HAYAT NAMAZLA GÜZELDİR…”projesi yapılan ödül töreni ile taçlandırıldı.

İlçe müftüsü Zekeriya BÜLBÜL, ilçe vaizi Mustafa ÜNAL, Güneşli Cami imamı Adem GÖKMEN, öğrenci velileri ve öğrencilerin katıldığı ve okulun bahçesinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Müftü Zekeriya BÜLBÜL namazın önemi hakkında konuşma yaptı.

Proje ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü Mustafa KARAOĞLAN; “Çocuklarımızın İslami ahlakla ahlaklanması ve namazı içselleştirmesi açısından çok güzel bir proje oldu. Proje kapsamında isteyen öğrencilerimiz yıl boyunca öğle namazlarını arkadaşları ve öğretmenleri ile birlikte hemen okulumuzun yanında bulunan camide beraber kıldılar. Buöğrencilerimize kıldıkları her namaz için bir tane sembolik bilet verdik. Sene sonunda belli miktarın üstünde bilet biriktiren her öğrencimize ödüller vaat etmiştik. Bugün de bu ödüllerimizi takdim ettik. Ödüllerimizin içinde bisikletler, tabletler,mp4ler,mp3ler,kitaplar vs bulunmakta. Yaklaşık 5000 TL civarındaki ödüllerimizi temin etmede katkısı olan tüm hayırseverlere teşekkür ediyorum. Asıl amacımız öğrencilerimizi camilere ve namaza alıştırmaktır. İnşallah bu yöndeki çalışmalarımız devam edecektir. Daha öncede çok kapsamlı bir bilim fuarı yaparak Seydikemer halkımızı öğrencilerimizin çalışma ları ile buluşturmuş balık-ekmek ikramı ile de okul-veli kaynaşmasına katkıda bulunmuştuk. Okulumuz bilim ve ahlakın harmanlandığı yer olma ya devam edecektir.”

dedi. Tören katılımcıların toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Bu haber toplam 714 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.