Hayatı film oluyor: Azer Bülbül'ü kimin oynayacağı belli oldu

Hayatı film oluyor: Azer Bülbül'ü kimin oynayacağı belli oldu
Türk Halk Müziği ve arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden olan Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Usta sanatçıyı Cihangir Ceyhan'ın canlandıracağı iddia edildi.

"Yaralandın mı Ey Can", "Dokunmayın Çok Fenayım" ve "Her An Her Şey Olabilir" gibi parçalarla hafızalara kazınan Azer Bülbül'ün hayatı beyazperdeye taşınıyor. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, 2012 yılında vefat eden Bülbül'ü, son olarak "Camdaki Kız" dizisinde rol alan Cihangir Ceyhan canlandıracak.

470181image1.jpg

Ceyhan, daha önce "Adana 01", "Çukur" ve "Alev Alev" gibi dizilerde de rol almıştı. Azer Bülbül'ün hayatını canlandıracak olmanın heyecanını yaşayan Ceyhan, "Böyle bir projede yer almak benim için büyük bir onur. Azer Bülbül'ün hayranlarına layık bir performans sergilemek için elimden geleni yapacağım" dedi.

Filmin çekimlerine önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor. Filmin yönetmeni ve diğer oyuncuları ise henüz belli değil.

Cihangir Ceyhan kimdir?

6 Şubat 1989 tarihinde Adana'da doğdu. İlk olarak Youtube'da sonrasında da Blu TV'de yayınlanan Adana 01 dizisindeki Cio Baba rolüyle izleyicilerin karşısına çıktı. 2017 - 2021 yılları arasında Çukur dizisindeki Azer Kurtuluş karakteri ile büyük beğeni toplayan Ceyhan, sonrasında Alev Alev ve Camdaki Kız dizilerinde rol aldı.

Azer Bülbül kimdir?

23 Kasım 1969 tarihinde Elazığ'da doğdu. 1986 yılında profesyonelliğe adım atan Bülbül, "Yaralandın mı Ey Can", "Dokunmayın Çok Fenayım", "Her An Her Şey Olabilir", "Beddua" ve "Seninle Başım Dertte" gibi parçalarla büyük bir hayran kitlesi edindi. 2012 yılında geçirdiği kalp krizi sonrası 42 yaşında vefat etti.

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum