İftar yemeğine yoğun katılım

İftar yemeğine yoğun katılım
Seydikemer Belediyesinin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine katılım yoğun oldu.Seydikemer Belediyesi her yıl düzenlenen iftar sofralarına genç yaşlı, zengin fakir yediden yetmişe birçok kişi katılarak...

Seydikemer Belediyesinin her yıl düzenleyerek geleneksel hale getirdiği iftar yemeğine katılım yoğun oldu.

Seydikemer Belediyesi her yıl düzenlenen iftar sofralarına genç yaşlı, zengin fakir yediden yetmişe birçok kişi katılarak Ramazan Ayına yakışır bir biçimde iftarını açıyor. Önceki gün Seydikemer Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar sofrasında yaklaşık 5bin kişi iftar açtı. Seydikemer Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar sofrasına Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, Ak Parti Muğla Milletvekili adayları Mehmet Yavuz Demir, Yelda Erol Gökcan, Muhittin Kayabaş, Hüseyin Zafer Alkaya, Eylem Tan, Kadir Dağlı, Arif Sert, Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Çalık, Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Yantır ile daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. vatandaşların yanı sıra Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak, AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Muğla Milletvekili Adayları ve vatandaşlar yoğun bir katılım gösterdi.

Belediye meclis üyeleri ve bazı muhtarların da katıldığı iftar sofrasında vatandaşlara yemek servisi de yapan Belediye başkanı Yakup Otgöz, “Ramazan Ayı vesilesi ile buluşmak, görüşmek, hasret gidermek ve Ramazan ayının ulviliğini birlikte kutlamak amacıyla buradayız.” dedi.

Vatandaşları başkan yardımcıları ile birlikte karşılayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, masa masa dolaşıp dert ve dilekleri de dinledi. Kuran-ı Kerim okunup dualarda da bulunulan iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bazı hizmetler ile ilgili müjdeler de verdi.

Bu haber toplam 588 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.