İki İş Adamı Yurt Dışyına Kaçtı

İki İş Adamı Yurt Dışyına Kaçtı
Gözaltına alınanlar sağlık konrolünden geçirildi.  Öte yandan iki iş adamının operasyondan bir gece önce yurt dışına kaçtıkları öğrenildi. Gözaltına...

Gözaltına alınanlar sağlık konrolünden geçirildi.  Öte yandan iki iş adamının operasyondan bir gece önce yurt dışına kaçtıkları öğrenildi. Gözaltına alınan iş adamlarının sorgusunun terörle mücadele şube müdürlüğünde devam ediliyor.

Terörle Mücadelede Sorgulanıyorlar

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili operasyon başlattı. Muğla merkez ve ilçelerinde başlatılan operasyona kapsamında iki günde 15 iş adamı bir avukat gözaltına alındı. ‘Suç İşlemek için Örgüt Kurma ve Üye Olma, Örgüte Finansal Destek Sağlamak, Milli, Dini ve İnsani Duyguları istismar etmek suretiyle Himmet adı altında Yardım toplama gibi” suçları işlediği iddiasıyla terörle mücadele şube müdürlüğünde sorgulanan 16 kişi hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolünden geçirelen 16 kişi’nin rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı. Sağlık kontrolünden geçirilen iş adamlarının Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorguları devam ediyor.

İki İş Adamı Yurt Dışına Kaçtı

Muğla’da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile ilgili operasyon başlamadan bir gece önce iki iş adamının yurt dışına taçtığı öğrenildi. İş adamları S.Ç ve O.Ö’nün operasyondan bir gece önce Milas Bodrum Havaalanından yurt dışına çıktıkları belirlendi. Firar eden iki iş adamının Endenozya’da oldukları belirlendi.

Mustafa İnci

Bu haber toplam 3680 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.