İl Müftüsü Çapçı’dan Muğla Medya Grubu’na ziyaret

İl Müftüsü Çapçı’dan Muğla Medya Grubu’na ziyaret
 MUHABİR
Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı on bir ayın sultanı Ramazan ayının başlaması nedeniyle Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e Diyanet Yayını olan “Ahiret Bilinci” isimli kitap hediye eden Müftü Çapçı, herkesin ramazan ayını kutladı.

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı ve Müftülük Basın Görevlisi Fatih Yaşatır Muğla Medya Grubu’nu ziyaret etti. Ramazan ayının başlaması nedeniyle gerçekleşen ziyarette İl Müftüsü Çapçı, Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer ile görüş alışverişinde bulundu.

Muğla İl Müftülüğü olarak on bir ayın sultanı Ramazan için il genelinde hazır olduklarını ve tüm hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Çapçı, ziyaretin anısına Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’e Diyanet İşler Başkanlığı yayını olan “Ahiret Bilinci” isimli kitap hediye etti.

Ziyaretleri nedeniyle İl Müftüsü Çapçı ve basın görevlisi Yaşatır’a teşekkür eden Muğla Medya Grubu Genel Yayın Yönetmeni Elvan Göçer’de Ramazan ayının herkese hayırlar getirmesini diledi.

Bu haber toplam 23 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.