İYİ Parti Gökova Seçim Ofisini açtı

İYİ Parti Gökova Seçim Ofisini açtı
İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun; 17 yıldır ülkeyi yöneten insanlar Türkiye’nin beka probleminden bahsedemezler.İYİ Parti Ula Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bekir Tavas; Vizyonumun ve misyonumun, geçmiş tecrübelerimin...

İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun; 17 yıldır ülkeyi yöneten insanlar Türkiye’nin beka probleminden bahsedemezler.

İYİ Parti Ula Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bekir Tavas; Vizyonumun ve misyonumun, geçmiş tecrübelerimin Ula’da hizmete dönüştürmek için genç ekibimle gece gündüz demeden çalmadık kapı, çıkmadık ev bırakmadan güler yüzlü hizmeti Ula’ya taşıyacağıma söz veriyorum”

İYİ Parti tarafından Ula’nın Gökova Mahallesi seçim bürosu açıldı. Gerçekleşen açılış törenine İYİ Parti Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı İncilay Gezgin Şekerdağ, Ula İlçe Başkanı Salih Aksu, parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

İYİ Parti Ula Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Bekir Tavas yaptığı konuşmada, “Ula’ya daha iyi hizmet etme düşüncesiyle, hizmetkarınız olmak için yine bir Gökova’nın evladı olarak Ula’da seçim startını vermek istiyorum. İyi belediyeciliği, iyi hizmeti sizlere getirmek için ortak aklı istişare kültürünü, yeni yönetim anlayışını, hep beraber halk meclisleriyle bu topraklara hizmet etmek istiyorum.

25 yıldan beri Ula’da bir belediye başkanımız var tabi ki bu memlekete kim hizmet etmiş ise buradan ona teşekkür ederiz. Biz bunun bir bayrak yarışı olduğuna inanıyor, gelecek dönemde daha iyi hizmeti İyi Parti olarak biz yapacağız düşüncesiyle adaylığımı açıklıyor ve aday olarak sizlere hizmet etmek için yetki istiyorum. Vizyonumun ve misyonumun, geçmiş tecrübelerimin Ula’da hizmete dönüştürmek için genç ekibimle gece gündüz demeden çalmadık kapı, çıkmadık ev bırakmadan güler yüzlü hizmeti ulaya taşıyacağıma söz veriyorum” dedi.

17 yıldır ülkeyi yöneten insanlar Türkiye’nin beka probleminden bahsedemezler

İYİ Parti Muğla Milletvekili Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun şu ifadelere yer verdi:

“Bu seçim yerel yönetim seçimi, mahalli idareler seçimi. Cumhur ittifakını oluşturan siyasi parti liderleri, gittikleri her yerde diyorlar ki; Eğer Cumhur İttifakına oy vermezseniz Türkiye’nin beka problemi ortaya çıkar. Bizde diyoruz ki Millet İttifakından seçilen insanlar Türkiye’nin bekası konusunda kayıtsız insanlar mı? Siz muhterem hemşerilerim Türkiye’nin beka problemi olursa en ön safta yer almaz mısınız? Bu aslında üretebildikleri hiçbir proje yok, üretebildikleri hiçbir proje olmadıkları için vatandaşımızın milliyetçi duygularını, vatansever duygularıyla oynayarak vatandaşımızı tedirgin ederek, vatandaşımızı korkutmaya çalışarak oy devşirme aracı haline geldi bu söylem.

Türkiye’nin beka problemi varsa bunu dile getirecek olan muhalefettir yani bizleriz. 17 yıldır ülkeyi yöneten insanlar Türkiye’nin beka probleminden bahsedemezler. Demek ki yönetememişsiniz. Türkiye’yi uçurumun kenarına getirmişsiniz anlamı budur. Siz muhalefet değilsiniz, iktidarsınız, kesintisiz iktidarsınız. 17 yıldır bu ülkeyi yönetiyorsunuz eğer Türkiye’nin bir beka problemi varsa problem sizsiniz.

İyi Parti olarak sizin içinizden çıkan, ailesi buradan olan Sayın Bekir Tavas beyi çıkardık. Sayın Bekir Tavas’ın saçının telinden ayağındaki tırnağına kadar her şeyine kefiliz”

Bu haber toplam 1736 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.