KARAÇELİK; ''TERÖRE İNAT HAYATA TUTUNACAĞIZ''

KARAÇELİK; ''TERÖRE İNAT HAYATA TUTUNACAĞIZ''
Dalyan Mahallesinde bando eşliğinde başlayan, Dostluk ve Barış Rallisi sporcularının da katıldığı kortej yürüyüşü, festival alanında sona buldu....

Dalyan Mahallesinde bando eşliğinde başlayan, Dostluk ve Barış Rallisi sporcularının da katıldığı kortej yürüyüşü, festival alanında sona buldu. Kortejde Ege Yolcu motor grubu ve atlıların katılması renkli görüntüler oluşturdu.

İnsanların teröre inat hayata tutunması gerektiğini vurgulayan Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik, “Her gün canımızı yakan, içimize işleyen, hepimizi huzursuz eden, terör tüm boyutlarıyla devam ediyor. Tabi bu koşullarda, festival olur mu, olmaz mı diye çok düşündük. Ama şunu hepimiz biliyoruz ki. Terörün amacı insanları yaşama sevincinden koparmak, hayatlarından bıktırmak ve onları yaşayamaz hale getirmeye çalışmaktır. Biz inadına diyoruz ki hayata tutunacağız’’ ” diye konuştu.

Konjektür nedeni ile ülke turizminde gerileme olduğuna dikkat çeken Karaçelik, ‘’turizmciler olsun, biz yerel yöneticiler olsun, Devlet olsun çok yoğun bir çaba içerisinde bu gerilemenin durdurulması amacı ile çeşitli çalışmalar yapıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Türk milletinin terörden korkmadığını söyleyen CHP Muğla Milletcekili Nurettin Demir ise, ”PKK dediler, İŞİD dediler, terör dediler. Ama bugün görüyoruz ki, halkımız Ankara’da ve Türkiye’nin her yerinde Cumhuriyete sahip çıktı. Sizler de alanları doldurdunuz. Türk halkının terörden korkmadığını yabancı misafirlerimize gösterdiniz” dedi.

Törende, festivale katılanlara keşkek ikram edildi. Yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar gezildi. 21.Ortaca Tarım Çevre ve Turizm Festivali, 29 Mayıs’ta sona erecek.

Bu haber toplam 1779 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.