Kaymakam Projeleri Yerinde İnceledi

Kaymakam Projeleri   Yerinde İnceledi
Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu İlçe merkezinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek, projelerin genel durumu hakkında bilgi aldı.İlk olarak 2016 yılı yatırım programına alınarak yapımına başlanan Seydikemer...

Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu İlçe merkezinde yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek, projelerin genel durumu hakkında bilgi aldı.

İlk olarak 2016 yılı yatırım programına alınarak yapımına başlanan Seydikemer Anadolu İmam Hatip Lisesine ait okul inşaatını yerinde inceleyerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.23 Şubat 2018 tarihinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde temeli atılan Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu inşaatında incelemede bulunan Kaymakam Haktan Gökçekuyu inşaatın genel durumu hakkında bilgi alarak projede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

2018-2019 yılında Eğitim ve Öğretime İlçe merkezinde başlayan Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunu ziyaret ederek, Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Eyüp Akçetin ve Öğretim Görevlileri ile toplantı yaptı. Toplantı sonrası öğrenciler ile sohbet ederek öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Son olarak İlçe merkezinde yaşanan trafik yoğunluğunu hafifletmek ve ulaşımı kolaylaştırmak için yapılan köprü inşaatında incelemelerde bulunarak bilgi aldı.

Bu haber toplam 1114 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.