Kaymakam’dan Rehabilitasyon Merkezine ziyaret

Kaymakam’dan  Rehabilitasyon Merkezine ziyaret
Seydikemer Kaymakamı Sayın Haktan Gökçekuyu; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Kurum yöneticileri ve öğretmenlerden...

Seydikemer Kaymakamı Sayın Haktan Gökçekuyu; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ile birlikte ilçemizde faaliyet gösteren Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Kurum yöneticileri ve öğretmenlerden bilgi alan Kaymakam Gökçekuyu burada eğitim alan çocuklarımızın durumunu ve aldıkları eğitimi yerinde inceledi.

İncelemeler sonucunda Gökçekuyu: “Bölgemizde hizmet veren Özel Kemer Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan öğrenci ve aileleri yerinde gördük. Öğrenciler hakkında veli ve öğretmenlerinden bilgi alarak durumlarını değerlendirdik. İlçemizde yaşayan eğitime ve sosyal desteğe ihtiyacı olduğu halde ulaşılamayan engelliler hakkında çözüme yönelik gerekli girişimlerin derhal yapılacağını belirterek, kurum müdürü Ayşe Yiğit’ e, Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi kurucu müdürü Salih Dündar’a ve Nursel Özdemir çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Başarıların devamı temenni ediyoruz” dedi.Nursel Özdemir Özel Eğitim Merkezi kurucu müdürü Salih Dündar yapılan ziyaretten çok memnun olduğunu belirterek şunları ekledi: “ Yaklaşık 15 yıldır Fethiye de, 2013ten bu yana da Seydikemer İlçemizde eğitim veriyoruz. Özellikle engelli ailelerimizin ayağı na hizmeti götürebilme adına Seydikemerde hizmet veriyoruz. Hepimizin bildiği gibi engelli öğrencilerimiz kolay yorulan çocuklar olduğu için burada hizmet ediyoruz. İlçemizin en büyük daire amiri olan kaymakamımız ve bağlı bulunduğumuz müdürlük olan ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün ziyareti bizleri daha çok motive etti. Bölgemizde yaşayan engelli ailelerine eğitim desteğinin yanı sıra onlara rehberlik ederek destek olmaya gayret ediyoruz. Hastane, eğitim ve sosyal yardımlara ulaşmaları için engelli ailelerine yol gösteriyoruz. Bizlere her konuda destek veren Sayın Kaymakamımız Haktan Gökçekuyu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ferah San’ a teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1129 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.