Kızılcık Şerbeti oyuncusu Settar Tanrıöğen için hastaneden açıklama

Kızılcık Şerbeti oyuncusu Settar Tanrıöğen için hastaneden açıklama
Ünlü oyuncu Settar Tanrıöğen, beyin kanaması geçirmiş ve ardından iki kez ameliyat olmuştu. Tanrıöğen'in sağlık durumuyla ilgili tedavi gördüğü hastaneden açıklama geldi.

Hastanenin başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, Tanrıöğen'in beyin ve beyin zarları arasında oluşan kanamanın tedavi ve iyileşme sürecinin devam ettiğini belirtti. Yoğun bakım sürecinin ardından, Tanrıöğen'in klinik durumunda olumlu gelişmelerin görülmesiyle birlikte 6 Şubat 2024 Salı günü hasta odasına alındığı açıklandı.

Tedavinin devam edeceği ve ziyaretçi kısıtlamasının bir süre daha devam edeceği ifade edildi. Tanrıöğen'in sağlık durumunun iyileşme yolunda olması sevenlerini sevindirdi.

Yapılan açıklamada

"Hastamız Settar Tanrıöğen'in beyninde ortaya çıkan anevrizmanın (baloncuk) patlaması sonucunda beyin ve beyin zarları arasında oluşan (subaraknoid) kanamayla ilgili tedavi ve iyileşme süreci devam etmektedir.

26 Ocak 2024 tarihinden itibaren yoğun bakım servisimizde tedavi edilen hastamız, klinik durumunda görülen olumlu gelişmeler ve risklerinin azalması nedeniyle 6 Şubat 2024 Salı günü hasta odasına alınmıştır.

Hastamızın tedavisi hasta odasında sürdürülecek ve ziyaretçi kısıtlamasına bir süre daha devam edilecektir." ifadeleri kullanıldı.

Bu haber toplam 389 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.