Konser iptal Mehter Serbest

Konser iptal Mehter Serbest
Halk oyunları gösteri yapıldı. Meşaleler yakılıp konfetiler atıldı. Vatandaşlar ise ‘Şehitler için konserin iptal edilmesi doğru. Ancak meşalelerin...

Halk oyunları gösteri yapıldı. Meşaleler yakılıp konfetiler atıldı. Vatandaşlar ise ‘Şehitler için konserin iptal edilmesi doğru. Ancak meşalelerin yakılıp konfetilerin atılması eğlenceye girmiyor mu? diyerek tepki gösterdi.

Vali Eğlenceyi İptal Ettik

Muğla Valisi Amir Çiçek, açılışta yaptığı konuşmada, şehitler olduğu için eğlence yapmadıklarını ifade ederek, "Burada kardeşliğinizi, birliğinizi, beraberliğinizi pekiştirip üniversitelerinize öyle döneceksiniz. Sizler gibi gençler bir oldukça, bizleri kimse yıkamayacak. Türkiye Cumhuriyeti nasıl kurulduysa öyle güçlü olarak devam edecektir. Bu şampiyonada kaybedenler üzülmesin birlik ve dostluklar kurarak buradan gidecekler"dedi.Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Kemal Tamer de sporun hayatın gerçeği olduğunu belirterek, "Bir takım kazanır diğerleri onu takip eder. Sporda kimse kaybetmiyor aslında. Spora katılan herkes kazanıyor. Federasyon olarak çok sayıda organizasyonu gerçekleştirdik. Bizim enerji kaynağımız siz gençlersiniz" şeklinde konuştu.

Meşaleli Konfetili Kutlama

Şehitler için açılış konserinin iptal edilmesine karşın, konfetili ve meşaleli kutlamaya vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar “ Şehitler için müzikli eğlencenin iptal edilmesi çok doğru bir karar. Ancak mehter takımı konser verdi. Halk oyunları ekipleri sahne aldı. Konserin iptal edildiği yerde konfetili ve meşaleli kutlamalar yapıldı. Meşale yakılıp konfeti atılması eğlenceye girmiyor mu? Bu nasıl şehitlere saygı” diyerek tepki gösterdiler.

Bu haber toplam 1848 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.