Köyceğiz’de Mahallelinin Yağmur Çilesi: Yetkililere Çağrı Yaptılar
Yayınlanma:
Muğla’nın Köyceğiz ilçesine bağlı Çayhisar Mahallesi’nde toplu etkinliklerde kullanılabilecek üstü kapalı yemekhane bulunmadığı iddia edildi. Yağışlı havalarda zor durumda kaldıklarını belirten mahalle sakinleri, yetkililerden çözüm bekliyor.
Mahalle sakinleri, düğün, mevlit ve asker eğlencesi gibi organizasyonlarda yemek dağıtımı yapılabilecek kapalı bir alanın bulunmamasının sorun oluşturduğunu öne sürdü.
İddiaya göre, etkinliklerin düzenlendiği alanın üzerinin açık olması, özellikle yağmurlu havalarda vatandaşların zor durumda kalmasına neden oluyor. Bu durumun organizasyonlara katılan mahalle sakinlerini olumsuz etkilediği belirtildi.
Çayhisar Mahallesi sakinleri, toplu etkinliklerde kullanılmak üzere üstü kapalı bir yemekhane alanı yapılmasını talep etti. Yetkililere çağrıda bulunan vatandaşlar, taleplerinin dinlenmesini ve yaşanan soruna yönelik çözüm üretilmesini istedi.
Bu haber toplam 167 defa okunmuştur
Resmi İlanlar
Köyceğiz Haberleri
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.