LİSEDE TACİZ SKANDALI

LİSEDE TACİZ SKANDALI
Bodrum’da Gülen’in okullarından olan Merter Kolejinde yaşanan montaj skandalının ardından bir cinsel taciz haberi de Bodrum Anadolu Lisesinden geldi. Lise’de...

Bodrum’da Gülen’in okullarından olan Merter Kolejinde yaşanan montaj skandalının ardından bir cinsel taciz haberi de Bodrum Anadolu Lisesinden geldi. Lise’de edebiyat öğretmeni olan aynı zaman futbol hakemliği yapan A.Y’nin K isimli kız öğrenciyle cinsel ilişkiye girdiği, aynı okulda 3 kız öğrenciye cinsel içerilikli mesajlar attığı ortaya çıktı. Olay, bir kız öğrencinin, kadın öğretmenlerden birine, “Hocam, öğretmen A.Y, son sınıf öğrencisi (K) ile beraber oluyor. Başka kız öğrencilere de müstehcen mesajlar atıyor, yakınlaşmaya çalışıyor. Okul idaresi de biliyor ama bir şey yapmıyor. Ne yapalım?” demesiyle ortaya çıktı. Bunun üzerine kadın öğretmen “Savcılığa gidin” önerisinde bulundu.

Bu yaşananların üzerine kız öğrenciler savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Anadolu Lisesi’nde yaşandığı öne sürülen öğretmen  öğrenci ilişkisi yargıya taşındı. Öğretmenin, başka öğrencilerle de cinsel içerikli mesajlaştığı iddia edildi. Edebiyat öğretmeni A.Y yaşanan bu olayların ardından  açığa alındı. Açığa alınmanın gerekçesinin, A.Y’nin bir kız öğrenciyle ilişki yaşadığı beraberlik, bazılarına attığı mesajlar ve yakınlaşmalar olduğu öne sürüldü.

MUSTAFA İNCİ

Bu haber toplam 2472 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.