Liseli Beşiktaşlılar şehitleri andı

Liseli Beşiktaşlılar şehitleri andı
 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ
Beşiktaş Taraftar Grubu Çarşı Muğla Lise ekibi, yeni yıla girerken şehitleri unutmadı. Liseli Beşiktaşlılar, Muğla Şehitler Anıtı’nda şehitler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Yaptığı birçok sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Beşiktaş Taraftar Grubu ‘Çarşı Muğla’ anlamlı etkinlikler yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Muğla’da liseli Beşiktaşlılar Grubu 2024 yılına sayılı saatler kala Muğla Şehitler Anıtı’nda giderek şehitleri andı.

Beşiktaşlı-liseli gençler, Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan Mehmetçikler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu.

Çarşı taraftar grubunun her daim fark yarattığını söyleyen genç taraftarlar, “Yeni yıla girerken şehitlerimizi unutmadık. Bugün Şehitler Anıtı’nda Pençe Kilit Harekatı'nda şehit olan Mehmetçiklerimiz ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü andık. Ata’mızın yolundan gitmeye, onu yaşatmaya devam edeceğiz. 2024 yılı tüm ülkeye refah ve barışı getirsin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine bağ sağlığı dileriz” diye konuştular.

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.